Σοκ στους Σέλτικς: 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης ο Σμαρτ!

Σοκ στους Σέλτικς: 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης ο Σμαρτ!

Πρόβλημα από το πουθενά για τους Σέλτικς ενόψει των playoffs, αφού ο τραυματισμός του Μάρκους Σμαρτ είναι τελικά σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες! Χάνει σίγουρα τον 1ο γύρο των playoffs, ίσως και τον 2ο!

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για τους Σέλτικς. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τους Πέισερς, οι "Κέλτες" έμαθαν ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Μάρκους Σμάρτ!

Ο τραυματισμός του δυναμικού γκαρντ στα πλευρά αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός από ότι υπολογίστηκε αρχικά, με τον Σμαρτ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι ο Σμαρτ θα απουσιάσει σίγουρα από τους αγώνες του πρώτου γύρου και – αν προκριθούν οι Σέλτικς – θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να πάρει μέρος στους αγώνες του δεύτερου γύρου, όπου οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Μπακς-Πίστονς.

Ο Σμαρτ την φετινή σεζόν έχει 8.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 27.5 λεπτά συμμετοχής. Η απώλειά του ωστόσο είναι μεγαλύτερη από ότι δείχνουν οι αριθμοί, αφού πρόκειται για τον καλύτερο αμυντικό της ομάδας.

AP Photo/Michael Dwyer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *