Στέλιος Ρόκκος: Του πέταξαν παγάκι στο κεφάλι και διέκοψε το τραγούδι (video)

57Ο απίστευτος εκνευρισμός του γνωστού τραγουδιστή!
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κύπρο και πραγματοποίησε μια εμφάνιση σε beach bar της Λάρνακας.

Κι ενώ ο τραγουδιστής ερμήνευε τις μεγάλες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό που πήγε για να το απολαύσεις, ένα περιστατικό που συνέβη τη στιγμή που τραγουδούσε τον έκανε να εκνευριστεί, με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο το πρόγραμμά του.
Συγκεκριμένα, σταμάτησε την ορχήστρα του, όταν αντιλήφθηκε πως ένας θαμώνας του πέταξε στο κεφάλι ένα παγάκι.
«Όπα λίγο… Παιδιά sorry αλλά ήρθε κάτι σκληρό στο κεφάλι μου. Θέλει κάποιος να με χτυπήσει; Είναι πολύ μάγκας; Να έρθει να με χτυπήσει να τελειώνουμε. Ποιός είναι; Δεν καταλαβαίνω… Όποιος θέλει να με χτυπήσει, να έρθει πάνω να με χτυπήσει. Αλλιώς να μας αφήσει ήσυχους να καθίσουμε να γουστάρουμε. Γιατί ήρθαμε να γουστάρουμε εδώ. Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε τους μάγκες, ούτε να μαλώσουμε. Αλλά άμα θέλει να κάνει τον μάγκα, να έρθει να μου τον κάνει εδώ. Ποιός είναι αυτός; Έχει κάποιος μάγκας κάτι πιο σκληρό να μου δώσει; Και δεν θέλω να μαζευτούν εδώ διάφοροι. Τον κανονίζω και μόνος μου. Όποιος θέλει να κάνει κάτι να έρθει να το κάνει τώρα αλλιών να φύγει… γιατί αν δεν το κάνει τώρα, δεν είναι τόσο μάγκας όσο νομίζει»», είπε από το μικρόφωνο φανερά ενοχλημένος.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το κυπριακό site «oparatiritis.com», ο θαμώνας απολογήθηκε στον τραγουδιστή αφού τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του.
Δείτε το βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *