Στέλνουν μήνυμα και οι Ελληνοκύπριοι: «Ανεπιθύμητοι οι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος» – «Ο αγώνας τώρα αρχίζει»

Οργή παντού πλέον. Από την Φλώρινα μέχρι τις Σέρρες και από τα Χανιά μέχρι την Κύπρο. Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε αναβρασμό. Δεν δέχεται κανείς πλέον την επαίσχυντη συμφωνία.
Εδώ πλέον και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχονται το όρο Μακεδονία. Η επίδραση του Μακεδονικού στην προαίρεση των ψηφοφόρων φαίνεται να είναι έντονη, κρίνοντας από την εντυπωσιακή απόσταση που χωρίζει την επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα (27%) από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκεντρώνει το ισχνό και μονοψήφιο ποσοστό του 9,1%. Το κυβερνών κόμμα κρατάει κάποιες δυνάμεις στην Κρήτη και στο Αιγαίο με 19,2%, αλλά και εκεί υπολείπεται σαφώς της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πρωτεύει με 25%.
Οι χειρισμοί δείχνουν πως θα οδηγήσουν τα δύο κόμματα της Κυβέρνησης στον Καιάδα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Βέβαια μέσα στο όλο άσχημο κλίμα, αφού παραδίδουν την ιστορία μας στους Σκοπιανούς, κατάφεραν κάτι θετικό. Ενωσαν τον Ελληνισμό. Ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, όλοι οι Ελληνες πλέον ενώθηκαν, δείχνοντας πως με τα εθνικά θέματα η ψυχή του Ελληνα ξεσηκώνεται. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *