Στην Αθήνα αύριο ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν Μ. Βέμπερ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από αύριο το απόγευμα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υποψήφιος για την προεδρία της Ε. Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ.

Στόχος του να παρουσιάσει την οικονομική ατζέντα του για τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα πως θα δημιουργήσει 5 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ευρώπη.

Σε ένα διήμερο σεμινάριο στο οποίο θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι αλλά και ο επικεφαλής του ισπανικού κεντροδεξιού κόμματος Partido Popular, Πέδρο Κασάντ θα γίνει μία συζήτηση μαζί με την βοήθεια ειδικών και οικονομολόγων για το πως θα συνεχιστεί η οικονομική ανάκαμψη στην ευρωζώνη και ειδικά στον Νότο.

Ο κ. Βέμπερ έχει ήδη ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του εκστρατεία με τις επισκέψεις του στις πρωτεύουσες των 28 κρατών μελών. Η αφετηρία της καμπάνιας του έγινε πριν από περίπου ένα μήνα στην Λευκωσία θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι αν γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της Επιτροπής οι μικρές χώρες δεν θα παραμεληθούν.

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *