Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ

Λίγο πριν από τις 22.00 προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" για τον Ολυμπιακό ο 22χρονος Τούρκος εξτρέμ, Εμρέ Μορ, ο οποίος φορούσε "ερυθρόλευκη" εμφάνιση συνοδευόμενος από τη μητέρα του.

Μετά τον Πορτογάλο χαφ Καφού, στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (31/1) και ο Εμρέ Μορ. Ο 22χρονος Τούρκος εξτρέμ προσγειώθηκε στο "Ελ Βενιζέλος" με πτήση από Κωνσταντινούπολη.

Η Γαλατασαράι έκοψε τον δανεισμό του από τη Θέλτα, η ομάδα του Βίγκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και ο διεθνής ακραίος επιθετικός πιάνει λιμάνι. Οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν στην αγορά μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς και κατέληξαν στον ύψους 1.69 ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει 15 φορές με την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Γεννημένος στο Brönshöj της Δανίας, έχοντας διπλή υπηκοότητα, ο Εμρέ Μορ προέρχεται από τη Γαλατασαράι, με την οποία έχει κάνει φέτος 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από αυτές οι δέκα ήταν για το πρωτάθλημα, οι τέσσερις στο Champions League, οι δύο στο κύπελλο και η μία στο σούπερ καπ.

Το καλοκαίρι του 2016 η Ντόρτμουντ τον είχε αγοράσει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ από τη Νόρτζελαντ και ένα χρόνο μετά η Θέλτα τον απέκτησε από τους Βεστφαλούς, στους οποίους έδωσε 13 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Γαλατασαράι τον πήρε ως δανεικό από την ομάδα της Γαλικίας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής το καθεστώς κάτω από το οποίο αποκτά τον Μορ ο Ολυμπιακός. Το μεσημέρι οι συζητήσεις φέρεται να είχαν κολλήσει, καθώς η Θέλτα ζητούσε να μπει στο συμβόλαιο οψιόν υποχρεωτικής αγοράς. Για να τον αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά θα έπρεπε να τα βρει τόσο με τη Γαλατασαράι όσο και με τη Θέλτα.

Σε περίπτωση που η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ τα έβρισκε με την ομάδα του Βίγκο, τότε η "Τσιμ Μπομ" δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διακόψει αμέσως τον δανεισμό του Μορ. Άλλωστε σκοπός της ήταν να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του (700.000€ ετησίως) και αυτό θα ήταν μια εξέλιξη που θα τη βόλευε.

Ο Τούρκος μπορεί να έπαιξε τελικά στην εθνική Τουρκίας, αλλά σε πιο μικρή ηλικία έπαιξε στην U17, στην U18 και στην U19 της εθνικής Δανίας. Με την Τουρκία έχει παίξει δύο φορές στο Euro 2016, αλλά και σε οκτώ παιχνίδια προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η Λεγκανές ανακοίνωσε τον Γκερέρο
Ολυμπιακός: Στην ΑΕΛ ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μεριά η Κασίμπασα

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *