Στην Ουγγαρία οι Παπαθανασίου και Τσότρας

180Στη Μπάλατον θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Για την Ουγγαρία αναχωρεί την Τρίτη ο Αιμίλιος Παπαθανασίου προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Star.

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας θα δώσει μαζί με τον Αντώνη Τσότρα το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη λίμνη Μπάλατον με στόχο φυσικά την διάκριση.

Οι ιστιοδρομίες αρχίζουν στις 8 Ιουνίου. Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας του Αιμίλιου Παπαθανασίου μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενώ θ’ ακολουθήσει στο τέλος του μήνα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιταλία.

«Στόχος μου σε κάθε αγώνα είναι η διάκριση. Αυτός είναι ο πρώτος μας δυνατός αγώνας μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να εισέλθουμε πάλι στο κλίμα. Είναι αναγνωριστικός αλλά όταν συμμετέχεις σ’ ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στοχεύεις πάντα στην διάκριση για την χώρα σου.

Στόχος μου είναι η είσοδος στην εξάδα και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα είμαστε ίσως να μιλήσουμε και για ένα μετάλλιο», τόνισε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *