Στην Πλατεία για το απόλυτο

ÊÏËÏÂÏÓ ÆÅÊÁ  ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  KOLOVOS ZECA  PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Θέλοντας διατηρήσει το απόλυτο, που θα μαλακώσει ακόμη περισσότερο τον πόνο από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 20:30 (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) και όπως κάθε φορά αναμένεται να ‘χει δύσκολο το έργο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει φύγει νικητής από το συγκεκριμένο γήπεδο (ως πρώτος προπονητής), καθώς στην πρώτη του σεζόν στους «πράσινους» η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, ενώ πέρυσι ήρθε 1-1 και θα μπορούσε να είχε πετύχει τον στόχο της, αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Όπως και να χάσει, αφού ο Στιλ έπιασε πέναλτι του Κολοβού λίγο πριν το τέλος.

Ο 42χρονος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή (απόντος του Σάντσεθ) στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζέκα θα παίξει δεξιά και ο Νάνο αριστερά. Ανασταλτικός μέσος θα είναι ο Λαγός και εσωτερικοί οι Αμπέντ-Πράνιτς. Μπροστά τους, κατά πάσα πιθανότητα, ο Ατζαγκούν και στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από τους Μπεργκ και Καρέλη.

Εκτός αποστολής ο Μικαέλ Εσιέν, που λογικά θα πάρει χρόνο με τον Λεβαδειακό, ενώ επιστρέφει Τριανταφυλλόπουλος.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παίξουν με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηησΐα, Βλάχο στην άμυνα. Κόρμπος-Μητρόπουλος στον άξονα με τον Μπακασέτα μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Βιγιάλμπα αριστερά, Μπουμάλ δεξιά και ο Καραμάνος στην κορυφή.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *