Στους Μπόστον Σέλτικς ο Κέμπα Ουόκερ

Στους Μπόστον Σέλτικς ο Κέμπα Ουόκερ

Ο Κέμπα Ουόκερ πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τη Σάρλοτ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς, έναντι 141.000.000 δολαρίων.

Η πρώτη μεγάλη μετακίνηση στη διάρκεια της Free Agency του ΝΒΑ έγινε γνωστή, μία μέρα πριν από την επίσημη έναρξη της περιόδου. Ο Σαμς Καράνια αποκάλυψε την απόφαση του Κέμπα Ουόκερ να δεσμευτεί με τους Μπόστον Σέλτικς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 141.000.000 δολαρίων.

Ο μέχρι πρότινος γκαρντ της Σάρλοτ, ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι αναζητούσε νέες προκλήσεις. Οι Λος Άντζελες Λέικερς προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες ως ιδανικός προορισμός για τον ίδιο, στην πράξη όμως αποδείχθηκε ότι η Βοστώνη ήταν το καλύτερο περιβάλλον για τον ίδιο. Με τους "Κέλτες" να έχουν νέο ιθύνοντα νου στο παρκέ, έναν παίκτη που θα κληθεί να επωμιστεί μεγάλο βάρος της προσπάθειάς τους για επιστροφή στην κορυφή.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει, εκτός των άλλων, και την απόφαση του Ντάνι Έιντζ να μην κυνηγήσει το θαύμα με τον Καϊρί Ίρβινγκ. Δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο και χρήμα για να τον πείσει ότι πρέπει να συνεχίσει στους Μπόστον Σέλτικς, προτίμησε να δώσει ό,τι είχε για τον Κέμπα Ουόκερ και να σηματοδοτήσει, με αυτόν τον τρόπο, μία νέα εποχή στο TD Garden.

Μία εποχή που δεν θα περιλαμβάνει τον Καϊρί Ίρβινγκ και τον Αλ Χόρφορντ, αλλά τον Κέμπα Ουόκερ και τον Γκόρντον Χέιγουορντ σε ακόμη πιο σημαντικό ρόλο.

AP Photo/Duane Burleson

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *