Στο βιβλίο Guinness μπήκαν οι γηραιότεροι Σιαμαίοι του κόσμου! 63 χρόνια κοινής ζωής (φωτο)

1Τα δύο αυτά αδέρφια γεννήθηκαν ενωμένα….. και πορεύονται έτσι μαζί 63χρόνια.

Δεν είναι απλώς αχώριστοι, αλλά… κολλητοί. Εδώ και 63 χρόνια ο Ρόνι και ο Ντόνι Γκάλιον ζουν όπως ακριβώς γεννήθηκαν – ενωμένοι στη μέση και πριν από λίγο καιρό έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ μακροβιότητας Σιαμαίων αδελφών!

Εχουν τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια, δύο καρδιές και στομάχια, «μοιράζονται» όμως τον ίδιο πεπτικό σωλήνα, την ίδια βουβωνική χώρα, το ίδιο παχύ έντερο και το ίδιο πέος, όργανα που ανταποκρίνονται στις εγκεφαλικές λειτουργίες του Ντόνι.

Γεννήθηκαν το 1951 στο Οχάιο των ΗΠΑ και οι γονείς τους αποφάσισαν να μη ρισκάρουν τη χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού τους, καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να διασφαλίσουν ότι θα επεβίωναν αμφότεροι αυτής, όπως αναφέρει ειδησιογραφικό πόρταλ.

Τον περασμένο Ιούλιο οι Ντόλιον συμπλήρωσαν 62 χρόνια οκτώ μήνες και 7 μέρες ζωής, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχαν Σιαμαίοι Μπάνκερ από την Ταϊλάνδη ως δεύτεροι γηραιότεροι στον κόσμο. Εμενε μόνο ένα φράγμα, το οποίο ξεπέρασαν στις 28 Οκτωβρίου αντικαθιστώντας στην πρώτη θέση τους Ιταλούς Τζιάκομο και Τζιοβάνι Μπατίστα Τότσι, που γεννήθηκαν το 1877 και απεβίωσαν σε ηλικία 63 ετών.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» κράτησαν κρυφό έως και σήμερα (30/12) το νέο «κατόρθωμα» τους, καθώς περιμένουν ακόμη την έγκριση του βιβλίου Guinness για να αναγνωριστούν και επίσημα ως οι γηραιότεροι Σιαμαίοι που έζησαν ποτέ.

«Είναι πραγματικά υγιείς. Ζουν ένα μακροχρόνιο όνειρο και πραγματικά το απολαμβάνουν», δηλώνει ο κατά 11 χρόνια νεότερος αδελφός τους Τζίμι, ο οποίος μοιράζεται το ίδιο σπίτι με τη γυναίκα του και τους δύο Σιαμαίους. Τον Οκτώβρη τους πήγε στα περίφημα πάρκα της Disney στη Φλόριντα για να γιορτάσουν το ρεκόρ και να θυμηθούν τα… παλιά.

Ο Ρόνι και ο Ντόνι έχουν μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, αφού για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι ως attraction σε τσίρκο και καρναβάλια, παρουσιάζοντας διάφορα ταχυδακτυλουργικά τρικ. Εζησαν στο νοσοκομείο έως τα δύο τους χρόνια και από τα τέσσερα ξεκίνησαν περιοδείες στην κεντρική και νότια Αμερική, προκειμένου να συμπληρωθεί το εισόδημα της οικογένειας.

Η αμφίεση τους παρέπεμπε σε ροκ σταρς, όπως και η υποδοχή της οποίας τύγχαναν. Εκαναν αυτή τη δουλειά για 35 συναπτά έτη και αποσύρθηκαν το 1991, ενώ η συμβίωση με τον Τζίμι ξεκίνησε το 2010, ύστερα από μία επιπλοκή στο κυκλοφορικό σύστημα του Ρόνι.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *