Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η είδηση ότι γονείς από τη Λέρο, βίαζαν τα ανήλικα παιδιά τους.
Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, πρόκειται για 52χρονο άνδρα και τη 47χρονη σύζυγό του, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου. Μάλιστα, ο πατέρας εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του νησιού.
Τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια των γονιών τους, είναι ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.
Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας μιλώντας στην εκπομπή Live News, προχώρησε σε αποκαλύψεις αυτής της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Όπως είπε «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί σύμφωνα με τον Δήμαρχο είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.
«Τον γνώριζα αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε ένα άγχος το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα χωρίς να πει τίποτα άλλο που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Η οικογένεια επέστρεψε στη Λέρο μετά το διάστημα που το παιδί παρέμεινε στο νοσοκομείο και έτσι υπέθεσαν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.
Δείτε το βίντεο από το "Ε":
Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *