Συμφώνησαν με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς οι Λέικερς

Συμφώνησαν με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς οι Λέικερς

Συμπαίκτης των ΛεΜπρόν Τζέιμς – Άντονι Ντέιβις έγινε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, που συμφώνησε με τους Λέικερς για συμβόλαιο ενός έτους.

Ξανά μαζί ο Άντονι Ντέιβις κι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, καθώς οι Λέικερς βρήκαν στο πρόσωπο του δεύτερου τον βασικό τους σέντερ για τη σεζόν 2019/20. Ο 29χρονος ψηλός υπογράψει συμβόλαιο μιας χρονιάς με την ομάδα του Λος Άντζελες, με στόχο εκεί να αναγεννήσει την καριέρα του και να κάνει πρωταθλητισμό όπως έκανε με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι παράγοντες του ιστορικού οργανισμού αναζητούν πλέον τον βασικό τους πόιντ γκαρντ, καθώς γνωρίζουν τα 4/5 της αρχικής τους πεντάδας. Στο δύο θα είναι ο Ντάνι Γκριν, στο τρία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στο τέσσερα ο Άντονι Ντέιβις και στο πέντε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, με τον Κάιλ Κούζμα να πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στον ρόλο του έκτου παίκτη και τους Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, Κουίν Κουκ, Τζαβέιλ ΜακΓκι, Τζάρεντ Ντάντλι, Τρόι Ντάνιελς να γεμίζουν τον πάγκο.

Τη σεζόν 2018/19 ο Κάζινς είχε 16.3 πόντους από 55.1% στο δίποντο, 27.4% στο τρίποντο και 73.6% στις βολές, μαζί με 8.2 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά 25.7 λεπτά συμμετοχής σε 30 αγώνες της κανονικής περιόδου. Οι Λέικερς κινήθηκαν αστραπιαία μετά την απόφαση του Κουάι Λέοναρντ να παίξει στους Κλίπερς και φαίνεται πως θα κάνουν ακόμη δυο-τρεις κινήσεις με βετεράνους ρολίστες.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *