Συμφώνησε με Μπεσίκτας ο Θίοντορ

Συμφώνησε με Μπεσίκτας ο Θίοντορ

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα ο Τζόρνταν Θίοντορ τα βρήκε σε όλα με τη Μπεσίκτας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ επιστρέφει στην Τουρκία. Έπειτα από έξι – σχετικά παραγωγικούς – μήνες στην ΑΕΚ, ο Αμερικανός γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την Μπεσίκτας και επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα έπειτα από δύο χρόνια.

Ο Θίοντορ είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την επιστροφή του στην Τουρκία μέσα από μία σειρά από tweets, αφού πριν μερικές ημέρες παντρεύτηκε κιόλας την σύντροφό του, η οποία είναι από την Τουρκία.

Την σεζόν 2018/19 ο Θίοντορ αρχικά ανήκε στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ωστόσο δεν τον υπολόγιζε, αφήνοντάς τον εκτός ομάδας, μέχρι τελικά ο Αμερικανός να έρθει στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ στις αρχές Ιανουαρίου 2019.

Με την φανέλα της "Ένωσης" ο Θίοντορ είχε 12.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Basket League. Παράλληλα ήταν αυτός που οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με τη νίκη με 86-70 επί της Φλαμένγκο, όπου και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *