Συνεχίζει στα πράσινα η Μερτέκη

33Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια η Λίτσα Μερτέκη, η οποία έγινε η τέταρτη παίκτρια που ανανέωσε τη συνεργασία της με τους «πράσινους».Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα δύο χρόνια η Λίτσα Μερτέκη.

Η 23χρονη ακραία έγινε η τέταρτη παίκτρια μετά τις Τσίμα, Καββαδία και Γκούζου που ανανέωσε τη συνεργασία της με τους «πράσινους».

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την συμφωνία η διεθνής παίκτρια του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Έμεινα στον Παναθηναϊκό καθώς μου άρεσε πολύ το κλίμα στην ομάδα. Με αγκάλιασαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη τόσο οι διοικούντες, όσο και το τεχνικό τιμ, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο. Έτσι όταν μου πρότειναν να παραμείνω για ακόμη δύο χρόνια στην ομάδα, δεν δίστασα να πω το «ναι».

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να καταφέρουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά, από την 3η θέση που κατακτήσαμε φέτος. Με τον Παναθηναϊκό θέλω να πετύχω πολλούς στόχους και τίτλους, όπως ένα κύπελλο και Πρωτάθλημα. Και φυσικά σε προσωπικό επίπεδο να βελτιωθώ κάνοντας μια καλή σεζόν, και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *