Σχεδιαστική… αναδίπλωση από τη Samsung για το Galaxy Fold

Σχεδιαστική… αναδίπλωση από τη Samsung για το Galaxy Fold

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg, η Samsung έχει ολοκληρώσει όλα τα βήματα εκ νέου σχεδιασμού του Galaxy Fold.

Είναι γεγονός ότι το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold δεν ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της εταιρείας, καθώς αναγκάστηκε να προχωρήσει άμεσα σε επανασχεδιασμό των σημείων εκείνων που έδειχναν να μην έχουν αντοχή στο χρόνο. Η επανασχεδίαση δεν διήρκησε παραπάνω από δύο μήνες, στοιχείο που μαρτυρεί το πόσο επενδύει η Samsung στην εμφάνιση ενός κινητού με αναδιπλούμενη και επεκτεινόμενη οθόνη. Το πρόβλημα στο αρχικό μοντέλο είχε προκύψει από το προστατευτικό της οθόνης, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να το αφαιρέσει κανείς. Το κάλυμμα αυτό είναι πλέον καλύτερα προσαρμοσμένο στην οθόνη, ενώ δεν μπορεί να αφαιρεθεί από αμέλεια του χρήστη.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα εμπορικής προώθησης της συσκευής δεν έχει τηρηθεί, αλλά όλα δείχνουν ότι η Samsung είναι έτοιμη πλέον για το εμπορικό λανσάρισμα της συσκευής της, η οποία ζητά από τους επίδοξους ιδιοκτήτες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, καταβάλλοντας στις ΗΠΑ σχεδόν 2000 δολάρια για να το αποκτήσουν. Το ζήτημα είναι ότι η Samsung δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποιο νέο χρονοδιάγραμμα για την εμπορική πορεία του μοντέλου, ενώ έχει φανεί ότι η έμφαση το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα δίδεται στην προώθηση του Galaxy Note 10.

To Samsung Unpacked Event που είναι προγραμματισμένο στις 7 Αυγούστου, στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, θα αφορά αποκλειστικά και μόνο στο νέο Galaxy Note 10, ενώ οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ως προς το ότι το κοινό δεν θα πρέπει να αναμένει να γίνει εκεί κάποια αναφορά στο Galaxy Fold. Από την άλλη μεριά, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το Samsung Galaxy Fold θα κάνει την εκ νέου εμφάνισή του στις αγορές λίγο πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Μέχρι τότε, η Samsung θα κρατά καλά κλεισμένα τα χαρτιά της.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *