Τέλος η σεζόν για Βαλαντσιούνας

Τέλος η σεζόν για Βαλαντσιούνας

Οι Γκρίζλις ανακοίνωσαν ότι ο Γιόνας Βαλαντσιούνας δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα με τους Κλίπερς.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Με 5 αγώνες να μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, το Μέμφις ανακοίνωσε ότι ο Λιθουανός σέντερ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα με τους Κλίπερς στις 31 Μαρτίου (ήττα με 96-113).

Ο Βαλαντσιούνας τραυματίστηκε όταν "γύρισε" τον δεξί του αστράγαλο στην διεκδίκηση ενός επιθετικού ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Το ευχάριστο ωστόσο στην περίπτωση του είναι ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να ακολουθήσει απλώς ένα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Βαλαντσιούνας πήγε στους Γκρίζλις μέσω ανταλλαγής την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών μαζί με τον Ντελόν Ράιτ και τον Σι Τζέι Μάιλς για χάρη του Μαρκ Γκασόλ. Στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα είχε 19.9 πόντους, 10.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.6 κοψίματα μέσο όρο σε 27.7 λεπτά μέσο όρο σε 19 αγώνες.

AP Photo/Brandon Dill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *