Τίποτα στο… «Φλου»

RJ - CAMPEONATO CARIOCA/NOVA IGUAÇU X FLUMINENSE  - ESPORTES - Giovanni, do Fluminense, comemora seu gol com companheiros, marcado diante do Nova   Iguaçu, durante partida válida pela segunda rodada da Taça Guanabara (1º turno do   Estadual do Rio), no Estádio Giulite Coutinho, em Mesquita, nesta quarta-feira.   02/04/2014 - Foto: JORGE RODRIGUES/ELEVEN/ESTADÃO CONTEÚDO

Εμπόδια στην έλευση του Τζιοβάνι Παλμιέρι στην ΑΕΚ βάζει η Φλουμινένσε, ωστόσο αυτά δεν στέκονται ικανά να χαλάσουν τη μεταγραφή. Η ομάδα της Βραζιλίας διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και δεν θέλει επ ουδενί να χάσει τον βασικό της αριστερό μπακ. Μέλη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας έχουν πέσει πάνω στον 26χρονο άσο για να τον μεταπείσουν, ωστόσο αυτός έχει διαβεβαιώσει μέσω της εταιρείας που έχει τα δικαιώματά του (Elenco Sports) πως θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Η ύστατη προσπάθεια της «Φλου» είχε να κάνει με έναν όρο στο συμβόλαιο του παίκτη, που προέβλεπε πως έπρεπε να παρουσιάσει το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο κι αφού συμβεί αυτό να περιμένει δύο μέρες προτού αναχωρήσει για το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Τζιοβάνι θα προσκομίσει τα έγγραφα τη Δευτέρα κι εκτιμάται πως την Τετάρτη θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν και διαπιστώνουν πως ο παίκτης δεν κάμπτεται από τις πιέσεις και θέλει να κάνει το άλμα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εκμεταλλευόμενος το σχετικό όρο στο συμβόλαιό του.

Ξανά για Βάρας

Η περίπτωση του Χάβι Βάρας εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ. Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει στην Ισπανία κι όσο αυτό δεν συμβαίνει, οι πιθανότητες της «Ένωσης» να τον κάνει δικό της υπάρχουν ακόμη. Η Μάλαγα τον προορίζει για «ρεζέρβα» του Καμενί, η Λα Πάλμας δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του και οι «κιτρινόμαυροι» σε επαφή που επιδίωξε μαζί τους ο μάνατζέρ του διεμήνυσαν στην πλευρά του πως τον θέλουν, αλλά δεν θα περιμένουν… για πάντα. Ο Άλεν Μπαρόχα παραμένει η πρώτη εναλλακτική της ΑΕΚ για τη θέση που θέλει να κλείσει ει δυνατόν πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στις 20 Ιουλίου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *