Ταπεινώνει με το χρήμα – Αγοράζει σεξ με την κοπέλα τους και βάζει να πιουν τα ούρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

1Τον αποκαλούν κακομαθημένο, με τον 17χρονο Grigory Mamurin να υποστηρίζει πως θέλει να δείξει ότι οι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Ο αυτοαποκαλούμενος Ρώσος Spielberg έχει στόχο του νέες γυναίκες για τα εξευτελιστικά του βίντεο.

Στο τελευταίο βίντεο του Ρώσου γόνου, που γυρίστηκε κρυφά, αγόρασε την κοπέλα κάποιου για μια νύχτα. Ενώ κάθεται στην παρκαρισμένη Mercedes του ζητά από ένα ζευγάρι να του πει πόσο θα του κόστιζε να κάνει σεξ με την κοπέλα ενώ ο φίλος της θα περιμένει. Τους προσέφερε 150.000 ρούβλια (1.550 λίρες) και ο άντρας απειλεί να τον γρονθοκοπήσει. Δεν περνάει πολύ ώρα και ο φίλος της αρχίζει απροσδόκητα να διαπραγματεύεται την τιμή. Συμφωνεί τελικά για 2.600 λίρες μετρητά. “Ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Χωρίς sex toy ή ότιδήποτε άλλο. Βάλε προφυλακτικό”.

Οι τρεις τους μπήκαν στο αυτοκίνητο και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο. Κανείς δεν βλέπει στη συνέχεια τι έγινε, με τον Grisha να αρνείται κατηγορηματικά πως τα βίντεό του είναι στημένα. Το βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με 1,6 εκατομμύρια προβολές.

Τι και αν αποκαλούν τον Mamurin κακομαθημένο; Εκείνος ισχυρίζεται ότι αναδεικνύει μόνο τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. “Δεν κρίνω αυτούς τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχουν προβλήματα και αναγκάζονται να τα κάνουν αυτά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα προβλήματα στη ζωή μου”. Έχει αψηφήσει τις αντιδράσεις από τον πλούσιο παππού του Igor Neklyudov που προσπάθησε να τον προσγειώσει.

Σε παλιότερο βίντεο είχε βρει πρόθυμους άντρες να τον αφήσουν να φιλήσει τις φίλες τους για 30 έως και 200 λίρες. Έχει βρει ανθρώπους να αγοράσει όλα τους τα ρούχα εκτός από τα εσώρουχα για 100 έως και 310 λίρες, ενώ έχει βρει ακόμα και κάποιους πρόθυμους να πιουν τα ούρα του.

“Σήμερα έχουμε έρθει στο Gorky Park για να δούμε πόσοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταπεινωθούν για χρήματα”.
Οι περισσότερες γυναίκες αρνήθηκαν να πιουν τα ούρα του, ωστόσο βρήκε κάποιον που μπήκε στον πειρασμό και συμφώνησε για τα χρήματα. Έχει ζητήσει από γυναίκες να του πουλήσουν τα σουτιέν τους για 50 έως 150 λίρες, να δείξουν τα στήθη τους σε δημόσιο χώρο, να ξεγυμνωθούν στη λιμουζίνα του, να γλείψουν το παπούτσι του μέχρι και να σκοτώσουν ένα σκυλί.

Πηγή: Dailymail

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *