Τατιάνα vs Ελένης: Η μητέρα των μαχών

1Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν, κατά Κάτζα μεριά. Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;

Ούδε σε γάμο ρίχνονται ούδε σε χαροκόπι. Η Ελένη (Μενεγάκη) κάνει πόλεμο, με χύτρες, αντηλιακά, κρέμες προσώπου και γόβες!
Γιατί ναι, αγαπημένε μου, η φετινή σεζόν προβλέπεται… πολεμική για το Λενιώ, αφού εκτός από τη νιοστή επανάληψη του “Κων/νου και Ελένης” έχει να αντιμετωπίσει κι ένα άλλο… θεριό, την Τατιάνα Στεφανίδου!
Κι εδώ, τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού η αντίπαλος της “βασίλισσας” και φρέσκο πράγμα που σπαρταράει είναι και η ελληνική εκδοχή της Όπρας παραείναι. Και το κυριότερο; Την αγαπάει και η AGB.
Σε μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης και φτώχειας στην ελληνική τιβί, το Star κατάφερε κι έπεισε την “Τάτι” να κάνει την ιστορική μετακίνηση και να πάει απέναντι στη Μενεγάκη.
Και μετά από πάρα πολύ καιρό, τα μεσημέρια μας αποκτούν ενδιαφέρον.
Η μητέρα των μαχών, η μάχη των μαχών, θα γίνεται στη 1 νταν και ήδη τα στοιχήματα πέφτουν βροχή: ποια κυρία θα επικρατήσει;
Και για τις δύο, η νίκη πάνω απ’ όλα είναι θέμα τιμής. Και οι δύο στο είδος τους είναι κορυφή, ενώ αν και ποτέ δεν υπήρξαν αντίπαλες τηλεοπτικά, δεν υπήρξαν ποτέ… αγαπημένες.
Αν και ποτέ δεν είχε εκφραστεί αρνητικά η μία για την άλλη, δε χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι πίσω από τις λέξεις (κυρίως της Στεφανίδου) δεν κρύβεται… ο Αλέξης!
Και αυτό είναι το ένα ενδιαφέρον της μάχης. Το άλλο είναι το είδος εκπομπής που κάνουν.
Άραγε, θα συνεχίσει η Ελένη για μιάμιση ώρα να κάνει… τηλεμάρκετινγκ και να διαφημίζει κρέμες, παπούτσια, ρούχα, κατσαρολικά; Τα τραγούδια της Κατερίνας Ζαρίφη, ο κακοφωνίξ Δημήτρης Αλεξάνδρου και οι έρευνες του Γρηγόρη Γκουντάρα θα νικήσουν το δράμα, το θανατικό και άλλες ιστορίες που λατρεύει να δείχνει στις εκπομπές της η Τατιάνα;
Δράμα ή χαρά; Γέλιο ή κλάμα κορόμηλο; Το σκέρτσο της έμπειρης Ελένης ή το κοινωνικό προφίλ της Τατιάνας θα προτιμήσει το κοινό; Ιδού η απορία.
Σίγουρα και οι δύο θα κάνουν αλλαγές. Η Μενεγάκη δε θα είναι τόσο χύμα εκπομπή και η Σεφανίδου θα γίνει πιο ανάλαφρη.
Γιατί εδώ που τα λέμε, να τρως και να ακούς τον πόνο του άλλου, θα πρέπει να είσαι αναίσθητος και να κατεβάζεις τις μπουκιές.
Όπως και να έχει, φέτος θα παρακολουθήσουμε μία τηλεοπτική κόντρα της προκοπής. Τώρα τι μέσα θα χρησιμοποιήσουν και οι δύο κυρίες, μένει να το δούμε.
Μέχρι τότε, ο Χάρης Ρώμας μπορεί να καυχιέται ότι οι επαναλήψεις του “τρώνε” τη Μενεγάκη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *