Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Τι απαντάει ο Πρίγιοβιτς στη φημολογία από τη Σερβία που "ανοίγει" θέμα για Ολυμπιακό; Τι υποστηρίζουν για το μέλλον του Σέρβου φορ οι άνθρωποι του στενού περιβάλοντός του;

Τα σενάρια σε Ελλάδα και Σερβία που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ανοικτές κεραίες για την περίπτωση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δίνουν και παίρνουν. Ο 29χρονος στράικερ έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ, αλλά αυτό ασφαλώς δεν είναι εύκολο.

Οι Σαουδάραβες, άλλωστε, είχαν δώσει ένα… καράβι χρήματα για να αποσπάσουν την υπογραφή του από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019. Ο πρώην στράικερ του Δικεφάλου με τα 12 γκολ σε 25 συμμετοχές έχει λάβει ουκ ολίγα μηνύματα από την Ελλάδα σχετικά με το πιθανολογούμενο ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων".

Ο ίδιος πάντως έχει εκφράσει άγνοια, ωστόσο, παραδέχεται ότι καθημερινά δέχεται κλήσεις ή μηνύματα από δικούς του ανθρώπους που τον ρωτούν σχετικά. Άνθρωποι στο περιβάλλον του "Πρίγιο" γνωρίζουν ότι για να φύγει σε σύντομο διάστημα από την Αλ Ιτιχάντ κι αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού. Υποστηρίζουν, από εκεί και πέρα, ότι δύο ομάδες που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο φορ είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και η Μπεσίκτας. Στη Σερβία, πάντως, δεν αφήνουν εκτός και τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ολυμπιακό, από τη λίστα των ομάδων που θέλουν τον συμπατριώτη τους.

Ο Ολυμπιακός φημολογείται έντονα ότι θα ψάξει για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς έχει εκφράσει μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη ύστερα από ένα χρόνο στην Τζέντα. Ο προπονητής του Σέρβου και πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, γνωρίζει την πρόθεση του διεθνούς φορ και φέρεται να έχει ήδη μιλήσει μαζί του. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος ξεκαθάρισε -με ντρίμπλα- πως θα ήταν προτιμότερο να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα αυτό η διοίκηση και όχι ο ίδιος.

Στην περίπτωση που οι Σαουδάραβες συναινέσουν για δανεισμό του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ή τέλος πάντων στην αποχώρησή του με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, είναι σίγουρο ότι η περίπτωσή του θα γίνει σίριαλ και τουλάχιστον στην Ελλάδα το όνομά του θα απασχολήσει. Με τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος έκανε 86 συμμετοχές και πέτυχε 55 γκολ.

Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ευάγγελος Μίχος είχε αναφερθεί σε προσθήκες παικτών/μεταγραφών που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν άμεσα θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, αφού εκτός από την απαιτούμενη κλάση τους θα γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές. Ανάμεσα στα άλλα είχε αναφέρει:

"Έναν… Πρίγιοβιτς, δηλαδή έναν κλασικό φουνταριστό "κίλερ" που θα έχει ψωμοτύρι το εύκολο γκολ, κάτι που τώρα μόνο ο 32χρονος Ελ Αραμπί διαθέτει. Παρεμπιπτόντως ο ατζέντης του Σέρβου τον προτείνει δεξιά κι αριστερά, θα αποχωρήσει είτε ως δανεικός (με ενοίκιο), είτε λύνοντας το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του από την Αλ Ιτιχάντ. Απαγορευτική ρήτρα για Ελλάδα από ΠΑΟΚ δεν υπάρχει (έφυγε με το buy out), αλλά στην Σαουδική Αραβία αμείβεται με 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι "Μεριά" του Ολυμπιακού
Οι ελληνικές ευχές Καμαρά – Σισέ και το φιλί του Βαλμπουενά στον Τσιμίκα
Ολυμπιακός: Αναγκαία η πληρότητα για την επιστροφή στην κορυφή

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *