Τα καρφιά του Βερύκιου για τους ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές του Alpha

Τα καρφιά του Βερύκιου για τους ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές του Alpha

«Η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους» είπε – Δείτε το βίντεο

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει». Έτσι ξεκίνησε την πρωινή του σύνδεση με την εκπομπή του Happy Day ο Δήμος Βερύκιος πετώντας καρφιά για τους «χρυσοπληρωμένους», όπως τους χαρακτήρισε, παρουσιαστές του Alpha, που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά στο «Διογένη Studios».

«Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, "φωτογραφίζω" όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν. Ανεπανάληπτη Μαρινέλλα», είπε.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, που δεν έδειξε πλάνα από τη Μαρινέλλα. «Πού είναι τα πλάνα; Δεν κάνει διάγγελμα ο Βερύκιος τηλεόραση κάνουμε», είπε.

«Ανεπανάληπτη Μαρινέλα. Γυναικάρα μου εσύ […] Τραγουδάς και σείεται η παλαίστρα» είπε, μεταξύ άλλων, για την ερμηνεύτρια.

Μαζί με τη Μαρινέλλα τραγουδούν οι Κώστας Μακεδόνας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης, Ήβη Αδάμου, μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *