Τα μυστηριώδη σπήλαια Longyou στην Κίνα [Βίντεο]

1Ο αρχαίος κόσμος έχει δημιουργήσει πιθανώς μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές δομές που κατασκευάστηκαν ποτέ, λαμβάνοντας υπόψη την πρωτόγονη εποχή που ζούσαν. Ή ίσως δεν ήταν τόσο πρωτόγονοι όσο νομίζουμε!
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι πολλοί ναοί, κτίρια και σπηλιές κατασκευάστηκαν με ένα πολύ περίπλοκο τρόπο, με ακρίβεια που θα περίμενε κανείς μόνο από ένα προηγμένο κομμάτι της μηχανικής.
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι περισσότερες από αυτές τις μυστηριώδεις δομές έγιναν από έναν σούπερ έξυπνο και προηγμένο πολιτισμό, ίσως εξωγήινης προέλευσης.
Όταν μιλάμε για μια εξωγήινη φυλή που βοηθούσε τους ανθρώπους στο παρελθόν, σκεφτόμαστε αμέσως τα αρχαία όντα που ονομάζονται «Annunaki», τα οποία αναφέρονται σε κείμενα χιλιάδες ετών και ίσως να είναι οι υπεύθυνοι για πολλές από τις αρχαίες μυστηριώδεις δομές του κόσμου μας.
Μία από αυτές τις συναρπαστικές δομές είναι τα Σπήλαια Longyou στην Κίνα. Είναι ένα μυστήριο που κρατά μέχρι και σήμερα σχετικά με το πώς έγινε ένα τέτοιο τεράστιο υπόγειο συγκρότημα.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

https://youtu.be/9v2Oni32Jx4

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *