Τεράστιο deal για Μπάγερν!

1Άλλη μία απόδειξη ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου και πλέον ανταγωνίζεται τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Λίγο καιρό μετά την είδηση ότι η Adidas συμφώνησε να ντύνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ενός ποσού κοντά στο 1 δις ευρώ, η εφημερίδα «Bild» αποκαλύπτει ότι η γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης ήρθε σε ανάλογη συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές επέκτειναν το τρέχων συμβόλαιο (που έληγε το 2020) κατά δέκα χρόνια και οι Βαυαροί θα βάλουν στα ταμεία τους 900 εκατ. ευρώ!

Η «Bild» αποκαλύπτει πως υπήρξε επαναδιαπραγμάτευση των οικονομικών όρων και από εκεί που ο γερμανικός σύλλογος έπαιρνε 25 εκατ. ευρώ ετησίως από την Adidas, τώρα θα παίρνει 60 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι η Μπάγερν θα απολαμβάνει της ιδιαίτερης μεταχείρισης από την εταιρεία, αφού θα σχεδιάζονται αποκλειστικές φανέλες, όπως συμβαίνει με την εθνική Γερμανίας, την Αργεντινή, την Ισπανία, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *