Τζένιφερ Άνιστον: Έχω ήδη γεννήσει…απλά δεν σας το έχω πει!

1 Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) έχουν ήδη δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι και οι φήμες τους θέλουν να παντρεύονται ή/και να γίνονται γονείς κάθε τρεις και λίγο.

Δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι η Τζένιφερ και ο Τζάστιν Θερού, αλλά για γάμο ακόμη… κουβέντα -τουλάχιστον επισήμως!!!
Δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι η Τζένιφερ και ο Τζάστιν Θερού, αλλά για γάμο ακόμη… κουβέντα -τουλάχιστον επισήμως!!!
Σε συνέντευξη που έδωσε η 45χρονη σταρ στην πρωινή εκπομπή the Today show χθες, η κουβέντα, φυσικά, έφτασε και στις “προετοιμασίες του γάμου” που λέγεται ότι βρίσκονται ξανά στο πικ.

“Δεν ξέρω”, ήταν η απάντηση της Τζένιφερ όταν ρωτήθηκε πότε θα γίνει ο γάμος, ξεκαθάρισε “Δεν είμαι έγκυος” και η συζήτηση πήγε και τα παιδιά.

 

2

Η Άνιστον δεν νιώθει ότι η μητρότητα θα της δώσει κάτι περισσότερο στην αξία της ως γυναίκα και δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει ότι έχει ήδη γεννήσει… πολλές φορές.

“Δεν έχω αυτές τις λίστες με τα διάφορα που πρέπει να κάνει κανείς που αν δεν τα έχω τσεκάρει τότε έχω χάσει κομμάτι της θηλυκότητάς μου ή της αξίας μου ως γυναίκα επειδή δεν έχω γεννήσει ένα παιδί. Εξάλλου, έχω ήδη γεννήσει πολλά πράγματα και νιώθω ότι έχω μεγαλώσει σαν μάνα άλλα τόσα”, εξήγησε η Άνιστον συμπληρώνοντας ότι δεν της αρέσει αυτού του είδους πίεση που βαραίνει τους ανθρώπους.
Όσο για τον καλό της; Ο Τζάστιν χάρισε στην Τζένιφερ μια κανονικότατη ψυχρολουσία πρόσφατα καθώς την προκάλεσε στο φιλανθρωπικό μπουγέλωμα ALS Ice Bucket Challenge -και εκείνη, αποδέχτηκε!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *