Τζαζ και Πίστονς θέλουν Κόνλεϊ, οι Ράπτορς θέλουν και Βαλαντσιούνας

Τζαζ και Πίστονς θέλουν Κόνλεϊ, οι Ράπτορς θέλουν και Βαλαντσιούνας

Μέρες μετρούν στο Μέμφις ο Μάικ Κόνλεϊ κι ο Μαρκ Γκασόλ, που έως την Πέμπτη θα έχουν αποχωρήσει από τους Γκρίζλις. Τζαζ και Πίστονς θέλουν τον πρώτο, Ράπτορς και τους δύο μαζί!

Όσο πλησιάζουμε προς το Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου (η διορία εκπνέει στις 22:00 ώρα Ελλάδας), τόσο τα σενάρια που θέλουν τους Γκρίζλις να παραχωρούν τον Μάικ Κόνλεϊ και τον Μαρκ Γκασόλ θα πληθαίνουν. Ήδη από το βράδυ της Τρίτης (5/2) κυκλοφορεί μια φήμη που αναφέρει πως ο πρώτος βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ οι Ράπτορς τους θέλουν και τους δύο για να φρεσκάρουν το ρόστερ τους.

Οι μεν Τζαζ θέλουν να αναβαθμίσουν την θέση του πόιντ γκαρντ, οι δε Πίστονς ψάχνουν έναν πραγματικά καλό άσο για να… ξεμπερδέψουν με τον Ρέτζι Τζάκσον. Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τον Κόνλεϊ πακέτο με τον Γκασόλ, οι Ράπτορς είναι όμως έτοιμοι να τραβήξουν τη σκανδάλη και να τους "τσιμπήσουν" δίνοντας στους Γκρίζλις τον Κάιλ Λάουρι και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας!

Γιατί να προχωρήσουν οι δύο ομάδες (Γκρίζλις και Ράπτορς) σε μια τέτοια ανταλλαγή; Η μεν ομάδα του Μέμφις θα δει τον Κάιλ Λάουρι να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 την ώρα που ο Μάικ Κόνλεϊ θα βγαίνει στην αγορά το 2021, όταν οι Γκασόλ – Βαλαντσιούνας έχουν player options για την περίοδο 2019/20. Επί της ουσίας, οι Καναδοί θα φρεσκάρουν το ρόστερ τους, ενώ στο Μέμφις θα γλιτώσουν έναν χρόνο και 34.5 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιο του Κόνλεϊ για την περίοδο 2020/21.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *