Τζούλια Αλεξανδράτου: Ο τραυματισμός και η σέξι εμφάνιση στην παραλία! Video

1Ήταν να μην επιστρέψει στην Ελλάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου… Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή μετά από καιρό άφησε για λίγο τη Βιέννη και ήρθε στη χώρα μας για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στο The2NightShow και να κάνει πασαρέλα στο Athens Xclusive Designers Week και οι επισκέψεις της από τότε στην πατρίδα όλο και πληθαίνουν. Αυτήν την περίοδο μάλιστα, κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σέξι και αποκαλυπτική, η Τζούλια συνεχίζει να προκαλεί πανικό στον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί της και τώρα άναψε “φωτιές” στην παραλία του Όρνου με το λεοπάρ μαγιό της. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την “τσάκωσε” στην παραλία, την ώρα που έκανε την ηλιοθεραπεία της.

Αλλά και η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες και video από τους χορούς στα beach bars και τις βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου της. Η Τζούλια, μάλιστα, δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη, αν και είχε και ένα μικρό απρόοπτο. Ένας τραυματισμός την ανάγκασε να κυκλοφορεί με επιγονατίδα και όπως αποκάλυψε και στο προφίλ της κάποιες στιγμές ο πόνος στο γόνατο την “σκοτώνει”…

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν θα αφήσει αυτήν τη μικρή περιπέτεια υγείας να της χαλάσει τις διακοπές της.

Φωτογραφίες:

tlife.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *