Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός του N’ JΟΥ UΝΙ-league

43Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Ο μεγάλος τελικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 Φοιτητών & Σπουδαστών Ελλάδας και Κύπρου διεξάγεται την Κυριακή 1 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, και συγκεκριμένα στο SPORTS WORLD (γήπεδα 5×5). Όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνονται στην Αθήνα οι 16 κορυφαίες ομάδες από 10 πόλεις της Ελλάδας και διαγωνίζονται με σκοπό την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος. Πέραν όμως από τη βραδιά του μεγάλου τελικού, τα παράλληλα happenings, γεμάτα μπάλα, δώρα και μουσική!

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί το All Star Game με τους κορυφαίους παίχτες που αγωνίστηκαν στην Αθήνα, το οποίο θα έχει ως παρουσιαστή του τον Πάρη Γκαγκαδέλη!

Μασκότ, μαζορέτες DJ και πολλή μουσική, κληρώσεις με σημαντικά δώρα για το κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τα 400 άτομα, stand up comedy με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χριστόφορο Ζαραλίκο, free style soccer show από επαγγελματία αθλητή της Red Bull, ενώ βέβαια δε θα λείψουν τα βεγγαλικά και οι απονομές, σε μία απολύτως ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ βραδιά!

Ο μεγάλος τελικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 Φοιτητών & σπουδαστών Ελλάδας και Κύπρου και καλυφθεί ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση από 5 περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια (Star Κεντρικής Ελλάδος, TRT, Super B, Κύδων, ΟΡΤ TV) και εν συνεχεία θα αποσταλούν δελτία Τύπου που θα αναπαραχθούν από περισσότερους από 50 χορηγούς επικοινωνίας και ακόμα περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα!

Ας μην χάσει κανείς τη μεγάλη αυτή βραδιά!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *