ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

1ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MATRIX; -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ-
Οπως βλέπετε στο σχεδιάγραμμα, ο Ιδεατός Άνθρωπος, ο Αληθινός μας εαυτός, διότι εμείς είμαστε το είδωλο του, και ζούμε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα όνειρο, έναν εικονικό κόσμο, ζει μέσα στον κύκλο εγκλωβισμένος από το είδωλο του, εμάς! που περιμένει να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας εαυτό, να θυμηθούμε ποιοι είμαστε που ζούμε τώρα, και να..ξυπνήσουμε!!

Αυτή την στιγμή, ο Ιδεατός Αληθινός Άνθρωπος, βρίσκεται σε στάση εγκλωβισμένος ζώντας το όνειρο ως ζωή μέσα από το είδωλο του δηλαδή ΕΜΑΣ!!!!

Ζούμε σε ένα matrix (θυμάστε την ταινία), και ότι αντιλαμβανόμαστε, είναι ένα ολόγραμμα όπου εμπεριέχει μέσα του την πραγματικότητα που ζούμε τώρα, και αυτή την ονομάζουμε πλανήτη Γη, και ολόκληρο τον κύκλο τον ονομάζουμε ως σύμπαν!

Οτι αντιλαμβανόμαστε είναι ένα όνειρο, οι αισθήσεις και τα συναισθήματα ανήκουν σε αυτόν τον εικονικό κόσμο αποκλειστικά, είναι η κόλαση, γιατί ότι ζούμε δεν υπάρχει! είναι όνειρο! και επειδή κάποια στιγμή μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις μας θα κατανοήσουμε την αλήθεια και θα ελευθερωθούμε, θέλει ο δημιουργός του matrix, το πνεύμα της διπολικής φύσης δηλαδή, να μας κρατήσει για πάντα κοντά του!!

Πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του σε αυτόν τον εικονικό ψεύτικο κόσμο του;
Αν σήμερα έχουμε γίνει ήδη ένα με αυτόν τον κόσμο, και ο Χριστός είπε “Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον κόσμο”, παρόλα αυτά, έχουμε κάποια ελπίδα να ξαναθυμηθούμε τον Ιδεατό μας εαυτό και να ξυπνήσουμε.

Αν λοιπόν δεχτούμε ΑΠO ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το χάραγμα, θα πάρει την εξουσία από εμάς, να μας κρατήσει για πάντα κοντά του!!.. άχρι καιρού, μέχρι να ανακαινιστούν οι κύκλοι.
Το χάραγμα έχει την ικανότητα να μας κάνει να ξεχάσουμε για πάντα τον αληθινό εαυτό μας! τον “Άνθρωπο Όλον θεό”.
Οπότε δεν υπάρχει ξανά περίπτωση, έστω και η ελάχιστη να ξεφύγουμε και να ελευθερωθούμε από τον εικονικό κόσμο ο οποίος είναι πλασματικός, ένα όνειρο, που δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνον στο νου του Ιδεατού μας εαυτού!! ο οποίος ως Δημιουργός που είναι, ότι σκέφτεται αυτό Γεννά!!

Είμαστε Δημιουργοί!! και η θνητή φύση μας εγκλώβισε στον δικό της κόσμο, και ελέγχει τον δικό μας Νου!~!!!
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΌΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ!~!
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΝΗΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Η ΘΝΗΤΗ ΦΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ!!!!!
ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΝΗΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!!

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *