Τι θα συμβεί αν πατήσετε αυτό το σημείο; Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

1Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και αξιοποιώντας ορισμένα ενεργειακά σημεία του σώματος μας μπορούμε να ανακουφιστούμε από την συναισθηματική δυσφορία, να απαλύνουμε τον πόνο και ενδεχομένως να χάσουμε και βάρος
Το άγγιγμα είναι κάτι εύκολο , μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε όταν βρίσκεστε σε μια στιγμή άγχους ή ήσσονος σημασίας πόνο θα αισθανθείτε πολύ καλά γρήγορα.

Αν μας ρωτάτε πως γίνεται αυτό το μόνο που μπορούμε να σας πούμε ότι αρχικά κάνουμε μια θεραπεία σαν το βελονισμό στον εαυτό μας. Επίσης χρησιμοποιείτε μια τεχνική ψυχολογία αυτοβοήθειας για να εκφράσουμε τα προβλήματά μας.

Πάμε να δούμε μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας για να νιώσουμε καλύτερα.

1. Αν είστε πολύ κουρασμένος και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε, πιέστε τους αντίχειρες σας στα οστά του κρανίου κάτω από τα μάτια σας. Διατηρήστε αυτή την θέση για 10 δευτερόλεπτα.

2. Έχετε κουραστεί από κάποιον μόνιμο φόβο ; Καθίστε και χαλαρώστε και πιέστε το σημείο κάτω από την μύτη σας με τον δείκτη. Μετά από 20 δευτερόλεπτα θα νιώσετε ένα κύμα ηρεμίας.

3. Τρίψτε το μικρό δάχτυλο του αριστερού σας χεριού με τον δείκτη και τον αντίχειρα του δεξιού χεριού, σταδιακά κατεβάστε δάχτυλα αντίστοιχα.

4. Ένας άλλος απλός τρόπος για να ξεφύγετε από το άγχος είναι να τεντώσετε το δεξί σας αντίχειρα στην κορυφή του κεφαλιού σας.

5. Τοποθετήστε την άκρη των δακτύλων σας κάτω απο τα μάτια στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών. Μετακινηθείτε προς την κορυφή των ζυγωματικών .

6. Για την καταπολέμηση του στρες μπορείτε να κάνετε μασάζ στο ανώτερο σημείο των αυτιών.

7. Αυτό είναι το πιο διάσημο σημείο για μασάζ, ονομάζεται Nei-Kuan και μπορείτε πολύ εύκολα να απαλλαγείτε από το εσωτερικό άγχος.

Αυτά τα «κόλπα» χρησιμοποιούνται στην ανατολή εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά και σε βελονισμό.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *