Τοροσίδης: “Γύρισα στο σπίτι μου για το πρωτάθλημα”

Τοροσίδης: "Γύρισα στο σπίτι μου για το πρωτάθλημα"

Ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε συνέντευξη στην Ιταλία με αφορμή το Ρόμα – Μπολόνια, δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στη γείτονα χώρα, και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό με τον οποίο "θέλω το πρωτάθλημα".

Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε στη Ρόμα (77 συμμετοχές, 7 γκολ). Από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2018 έπαιξε στη Μπολόνια (45 συμμετοχές, 1 γκολ). Με αφορμή το κυριακάτικο (22/9, 16.00) παιχνίδι των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική της Serie A, ο 34χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα romanews.eu.

Μεταξύ άλλων, ο "Τόρο" κλήθηκε να σχολιάσει πώς σκέφτεται το μέλλον του, αλλά και για τη νυν θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε ότι έχει ένα πράγμα στο μυαλό του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους "ερυθρόλευκους". Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Εδώ είμαι πολύ καλά. Επέστρεψα στο σπίτι μου για να νικήσω. Ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου, την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μέλλον μου θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα".

Ο Τοροσίδης επέστρεψε στο λιμάνι το καλοκαίρι του 2018, κάνοντας πέρυσι 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει παίξει μία φορά, έχοντας περάσει ως αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Δοκιμή και με Γκερέρο βασικό
Ολυμπιακός: Πήρε 23 παίκτες στην αποστολή ο Μαρτίνς
Βαλμπουενά: "Με αμφισβήτησαν, αλλά απέδειξα ποιος είμαι"
Μαρτίνς: "Συναισθηματικό έλεγχο για νίκη με Παναθηναϊκό"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *