Τους πιάσαμε στα πράσα!! Τα καυτά φιλιά στο στόμα της Ελένης Φουρέιρα με τον Σουηδό νικητή της Eurovision! (ΦΩΤΟ)

1Άφωνοι έμειναν όσοι είδαν το νέο καυτό ζευγάρι να ανταλλάσει καυτά φιλιά σε κοινή βραδινή τους έξοδο!Μιλάμε φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα και τον Μανς Ζελμερλόου, τον Σουηδό νικητή της Eurovision το 2015. Το νέο ζευγάρι όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του pasmina.gr, αν και γνωρίζονται μόλις λίγο καιρό, φαίνεται να ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

Φιλιά Ελένης Φουρέιρα και Μανς 4Ζελμερλόου4

Ελένη και Μανς, εμφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου, λίγο μετά τις 02:00 σε γνωστό gay bar της Αθήνας, ενώ μαζί τους ήταν και ο σωματοφύλακας του τραγουδιστή σε απόσταση βέβαια που να μην ενοχλεί το ζευγάρι, αλλά ούτε και όσοι βρίσκονταν κοντά σε αυτό.

Φιλιά Ελένης Φουρέιρα και Μανς Ζελμερλόου2

Όπως ήταν λογικό, οι θαμώνες του μαγαζιού δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όχι τόσο επειδή έβλεπαν μπροστά τους δύο αγαπημένους τους καλλιτέχνες, αλλά επειδή τους έβλεπαν έτσι όπως τους έβλεπαν. Τρομερά διαχυτικούς, να ανταλλάσουν καυτά φιλιά στο στόμα, να είναι όλη την ώρα αγκαλιά και να χορεύουν όλο πάθος στις μουσικές του dj.

Φιλιά Ελένης Φουρέιρα και Μανς Ζελμερλόου5

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pasmina.gr, η Ελένη Φουρέιρα αν και έχει επισκεφτεί κατά το παρελθόν κι άλλες φορές τον εν λόγω χώρο, αυτήν τη φορά, συμπεριφερόταν διαφορετικά. Δεν ήθελε να κάνει αισθητή την παρουσία της, αφούεπέλεξε ένα σκοτεινό απόμερο σημείο του μαγαζιού, ώστε να αποφύγει οι τρυφερές της στιγμές με τον Σουηδό star, να απαθανατιστούν από κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, αρνήθηκε να τραγουδήσει κάποια από τις επιτυχίες της όταν ο dj της έδωσε το μικρόφωνο, κάτι που στο παρελθόν, είχε κάνει.

Φιλιά Ελένης Φουρέιρα και Μανς Ζελμερλόου1

Όπως αποκαλύπτουν στο pasmina.gr. άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα στο νέο καυτό ζευγάρι, οι δυο τους δε σταμάτησαν να φιλιούνται , με πάθος και με τρόπο που δεν αφήνει ερωτηματικά για το είδος της… σχέσης τους, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του pasmina.gr.

Φιλιά Ελένης Φουρέιρα και Μανς Ζελμερλόου3

Λίγο μετά τις 04:00 το πρωί Φουρέιρα – Ζελμερλόου έφυγαν φανερά ευδιάθετοι!

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση, αλλά σίγουρο, πως μας αρέσουν πολύ!

pasmina.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *