Το αέριο καίει τον Άρη

89Τα προβλήματα στον Άρη δεν έχουν τελειωμό αφού παράγοντες του συλλόγου έχουν βγει στη γύρα για να μαζέψουν 4.800 για ρύθμιση του χρέους στο φυσικό αέριο.

Α πίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη Άρη και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε μέλος του συλλόγου για το χρέος που υπάρχει στο φυσικό αέριο.

Για την ακρίβεια ο Κώστας Κουράκος μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” και τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι οφείλουν 54.000 ευρώ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί ένα ποσό ώστε να μην κοπεί η παροχή. Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση για να βρεθούν 3.800 ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ο κ. Γιώτας είναι εξαφανισμένος εδώ και 48 ώρες, έχοντας δηλώσει πως έχει τελειώσει από τον ΑΣ, ενώ παράλλληλα κάνει όνειρα για πρόεδρος της λίγκας. Υπάρχει όμως κίνδυνος να μας κόψουν το αέριο και αν γίνει αυτό, κλείνει και ο ΑΣ.

Κάναμε μία προσπάθεια και μαζέψαμε 1.000 ευρώ, πρέπει όμως να καταβάλουμε ακόμα 3.800 ευρώ. Συνολικά οφείλουμε 54.000 ευρώ στο αέριο, ενώ η προηγούμενη διοίκηση είχε αφήσει χρέος μόνο 27.000 ευρώ.. Οποιος μπορεί, ας βοηθήσει”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *