Το αυτοκίνητο του Κούζμιτς βρέθηκε 200 μέτρα μακριά από τη σημείο της σύγκρουσης

Το αυτοκίνητο του Κούζμιτς βρέθηκε 200 μέτρα μακριά από τη σημείο της σύγκρουσης

Ο συνεπιβάτης του αμαξιού με το οποίο συγκρούστηκε αυτό του Όγκνιεν Κούζμιτς αποκάλυψε τις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση και τι έγινε τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο ατύχημα.

Εδώ και μερικές ώρες, ο Όγκνιεν Κούζμιτς περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του. Τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7) το αυτοκίνητο του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σε δρόμο της Μπάνια Λούκα, με τον ίδιο να βρίσκεται πλέον σε κώμα!

Σύσσωμη η μπασκετική κοινότητα έχει στείλει -μέσω των social media- τις ευχές της για τον διεθνή ψηλό του Ερυθρού Αστέρα.

Την ώρα λοιπόν που οι ευχές φτάνουν κατά δεκάδες, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό του Όγκνιεν Κούζμιτς αποκάλυψε τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα, αλλά και τι έγινε τις πρώτες στιγμές μετά το περιστατικό.

Ο Ντράγκαν Γιάνγιανιν (μποξέρ) βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της BMW, με τον ίδιο και τον οδηγό της, Μάρκο Μιλιάτοβιτς, να έχουν γλιτώσει με επιπόλαια τραύματα.

"Γυρνούσα από έναν αγώνα στο Μόναχο, κι ο Μάρκο Μιλιάτοβιτς ήρθε να με πάρει για να πάμε στην Μπάνια Λούκα. Ήταν περίπου 5 το πρωί, όταν είδαμε ξαφνικά τα φώτα του άλλου αυτοκινήτου. Ήταν στην άλλη κατεύθυνση κι ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μας", δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Γιάνγιανιν για να προσθέσει πως αυτός και ο οδηγός της BMW γλίτωσαν τα χειρότερα επειδή "ο Μάρκο αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα σε αυτό και έστριψε το αμάξι. Αν η σύγκρουση ήταν μετωπική, θα είχαμε πεθάνει. Χτυπήσαμε στην άκρη του δρόμου περισσότερο. Έσπασα το παράθυρο του αμαξιού, για να βγω έξω. Τράβηξα μαζί τον οδηγό. Κοπήκαμε από τα γυαλιά. Έχω χτυπήσει στο χέρι, αλλά είμαστε καλά γενικά. Μάθαμε ότι οι επιβάτες του άλλου αμαξιού είναι σε άσχημη κατάσταση".

Όσο για αυτά που ακολούθησαν τη σύγκρουση, αποκάλυψε πως "πήγαμε να δούμε τι γινόταν στο άλλο αμάξι, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο. Ακουγόταν δυνατή μουσική και κάποιος να κλαίει. Σύντομα, ήρθε η πυροσβεστική και τους έβγαλε από το αμάξι".

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ίδιο σερβικό δημοσίευμα, η Porsche του Όγκνιεν Κούζμιτς βρέθηκε περίπου διακόσια μέτρα μακριά από την BMW του Ντράγκαν Γιάνγιανιν -δείγμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *