Το ελιξίριο των Αρχαίων που αύξανε την ερωτική ικανοποίηση

Μπορεί να νομίζεις ότι κάνεις καλό ή πολύ καλό έρωτα, αλλά σίγουρα δεν έχεις κάνει «το τέλειο» εάν δεν έχεις ακολουθήσει την παρακάτω συμβουλή.

Σύμφωνα με την Aliza Baron Cohen, συγγραφέα του βιβλίου Sex: Rediscovering Desire Through Techniques & Therapies, το μυστικό κρύβεται σε ένα αρχαίο ελιξίριο του έρωτα. Ζέστανε λίγο γάλα, πρόσθεσε λίγο σαφράν και απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του «κόκκινου χρυσού».

Οι αφpοδισιακές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα με την επίδραση του εκχυλίσματος Κρόκου Κοζάνης στη στuτική δυσλειτουργία να έχει πλέον διερευνηθεί τόσο σε προκλινικό, όσο και σε κλινικό επίπεδο. Σε άρρενες επίμυες βελτίωσε την στuτική λειτουργία και η δράση του ήταν συγκρίσιμη με εκείνη της σιλδεναφίλης (Hosseinzadeh et al, 2008α).

Τα ευρήματα αυτά επιβεβαιώθηκαν και κλινικά καθώς βρέθηκε πως η χορήγηση Κρόκου Κοζάνης 200 mg ημερησίως για 10 ημέρες σε εθελοντές με στuτική δυσλειτουργία αύξησε τους δείκτες ακαμψίας και διάτασης, ενώ ταυτόχρονα βελτίωσε τους δείκτες επιθυμίας και ικανοποίησης. Και ερευνητές του Πανεπιστημίου του Guelph επιβεβαίωσαν τα παραπάνω λέγοντας πως το σαφράν μπορεί να βελτιώσει τις ερωτικές σας επιδόσεις.

Στις άλλες ευεργετικές δράσεις του κρόκου Κοζάνης, ξεχωρίζουμε επίσης ότι έχει αντικαταθλιπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντικαρκινικές ιδιότητες, ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και τη μνήμη, μειώνει τη χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση, βοηθάει σε κρίσεις άσθματος, στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, τη ναυτία και τις πεπτικές διαταραχές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *