Το ΝΒΑ βάζει τέλος στις κορδέλες… νίντζα

Το ΝΒΑ βάζει τέλος στις κορδέλες… νίντζα

Το ΝΒΑ δεν προτίθεται να επιτρέψει για δεύτερη χρονιά τις κορδέλες τύπου νίντζα που έγιναν δημοφιλείς στο πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν.

Μόδα ήταν και προφανώς, πάει… Το ΝΒΑ και η Nike σκοπεύουν να απαγορεύσουν την επερχόμενη σεζόν τις κορδέλες τύπου νίντζα, οι οποίες έγιναν αρκετά δημοφιλείς μεταξύ των παικτών την χρονιά που πέρασε. Την είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα μέσω του Twitter ένας από τους παίκτες που φορούσαν συχνά το συγκεκριμένο στυλ headbands, ο Μάικ Σκοτ.

"Λένε ότι είναι αντιεπαγγελματικές. Μετάφραση lol", έγραψε στο Twitter ο πάουερ φόργουορντ των Φιλαντέλφια 76ερς, ο οποίος πρότεινε μάλιστα και στους χρήστες που τον ακολουθούν, να συγκεντρώσουν ψήφους υπέρ της χρήσης των συγκεκριμένων headbands και να στείλουν αίτημα στη Nike να μην τις απαγορεύσει.

Πέρα από τον Σκοτ, τις κορδέλες στυλ νίντζα τις φόρεσαν πολύ κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς και οι Τζίμι Μπάτλερ, Τζρου Χόλιντεϊ, Γουέσλι Μάθιους, Τζάρετ Αλεν, Ντι Άαρον Φοξ, Μοντρέζλ Χάρελ και Ντέιμιον Λι μεταξύ άλλων, δημιουργώντας κατά κάποιον τρόπο ένα trend στο ΝΒΑ.

Said it was too unprofessional. Translation lol https://t.co/PnlwoSM72T

— Mike Scott (@mikescott) September 6, 2019

Photo credits: AP Photo/Michael PerezΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *