Το Ντάλας έκανε 5 σουτ σε 12″ για να στείλει το ματς στην παράταση!

Το Ντάλας έκανε 5 σουτ σε 12" για να στείλει το ματς στην παράταση!

Αδιανόητο φινάλε στην κανονική διάρκεια του αγώνα των Γκρίζλις με τους Μάβερικς, με τους δεύτερους να αστοχούν σε τέσσερα σουτ σε 12 δευτερόλεπτα πριν ευστοχήσουν στο πέμπτο για να στείλουν το ματς στην παράταση!

Είναι από τις στιγμές που βλέπεις να συμβαίνει κάτι και αναρωτιέσαι αν είναι πραγματικότητα ή βλέπεις ταινία. Αυτό που συνέβη στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα των Γκρίζλις με τους Μάβερικς πάντως (νίκη των δεύτερων με 129-127 στην παράταση) δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε το πιο διεστραμμένο μπασκετικό μυαλό!

Το σκηνικό που στήθηκε στο γήπεδο του Μέμφις ήταν απίστευτο, αφού με το σκορ στο 112-110 για τους γηπεδούχους οι Μαβς έφυγαν στον αιφνιδιασμό και αστόχησαν σε 4 σουτ πριν έρθει ο Σάλα Μεϊρί με φόλοου να ισοφαρίσει σε 112-112 με φόλοου για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση! Και όλα αυτά έγιναν μέσα σε 12 δευτερόλεπτα!

Δείτε το απίστευτο VIDEO, το οποίο περιλαμβάνει ένα άστοχο τρίποντο των Γκρίζλις, μία τάπα σε κάρφωμα, ένα άστοχο φόλοου, ένα άστοχο τρίποντο, ένα νέο άστοχο φόλοου και τελικά το φόλοου του Μεϊρί!

Grizzlies (+1) this is rough to watch
Mavericks end up winning in OT 129-127 pic.twitter.com/l1cnJjAJWL

— BettorIQ (@BettorIQ) 8 April 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *