Το ξενοδοχείο της ηδονής!!

1Πέντε νύχτες ακολασίας, με ανταλλαγή συντρόφων και ερωτικά παιχνίδια χωρίς όρια, έζησαν 177 ζευγάρια σε χλιδάτο ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης. Το «Cactus Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα μετατράπηκε σε… φρούριο από τις 28 Απριλίου έως και χθες προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι εκατοντάδες swingers από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στο πενθήμερο σεξ πάρτι.

[Η είσοδος του «Cactus Royal Spa & Resort»] Η «Espresso» αποκαλύπτει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για όσα έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, στο οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνουν ακόμα λίγες ημέρες τουλάχιστον εννέα άτομα που δεν χόρτασαν τις «καυτές» βραδιές! Σε αυτούς δόθηκε η σαφής εντολή να κυκλοφορούν πλέον ευπρεπώς ενδεδυμένοι, αφού το ξενοδοχείο ανοίγει ξανά τις πύλες του για τους τουρίστες. Οι υπόλοιποι swingers αναχώρησαν χθες, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οπως είπαν στην «Espresso» πηγές από το ξενοδοχείο, όσα έγιναν στους χώρους (στα δωμάτια, στην πισίνα κ.α.) σόκαραν τους υπαλλήλους, αν και ήταν προετοιμασμένοι, αφού ξεπέρασαν και τη φαντασία τους!

Ενδεικτική είναι η έκπληξη ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου την πρώτη ημέρα, όταν είδε να διασχίζει τον διάδρομο ένας άντρας ολόγυμνος, ενώ γρήγορα τον ακολούθησαν κι άλλοι (άντρες και γυναίκες) που φορούσαν μόνο γυαλιά ηλίου, ενώ ορισμένοι κρατούσαν ένα ποτήρι ποτό ή [Ενα από τα δωμάτια του «Cactus Royal Spa & Resort»] αναψυκτικό.

Οι swingers περπατούσαν νωχελικά και κάθε τόσο σταματούσαν για να μιλήσουν σε άλλα ζευγάρια, αλλά όχι για πολλή ώρα. Μάθαιναν ο ένας το μικρό όνομα του άλλου, ίσως και από ποια χώρα ήταν -ή τίποτα από τα δύο- και σχεδόν αμέσως αντάλλαζαν ταίρι και πήγαιναν μαζί είτε στην πισίνα είτε στα δωμάτιά τους για να… γνωριστούν καλύτερα!

 


Glory holes

Οι συμμετέχοντες είχαν όλα όσα ζήτησαν: Υπήρχαν χώροι όπου κάποιοι έκαναν σεξ, ενώ μπορούσαν ταυτόχρονα να κοιτούν μέσα από glory holes (τρύπες ηδονής) ένα άλλο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων. Σύμφωνα με πηγές από το «Cactus», στη συντριπτική του πλειονότητα οι swingers δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση που έστησε το ολλανδικό swingers club SDC.

Οι πέντε θεματικές βραδιές είχαν τίτλους «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες «κουνελάκια» αλά «Playboy»!), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Αδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές)!

1.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή

Στο «πάρτι» που διοργάνωσε στην Κρήτη το ολλανδικό SDC, στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 ετών λειτουργίας του, έλαβαν μέρος swingers από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Καθένας πλήρωσε σχεδόν 1.000 ευρώ για τις πέντε θεματικές βραδιές.

 


Οι συμμετέχοντες «συνοδεύονταν» από περίπου 40 άτομα τα οποία ήταν υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την… περιφρούρησή τους.

Οπως έγινε γνωστό, οποιοσδήποτε δεν είχε σχέση με τη διοργάνωση δεν μπορούσε να περάσει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου πεζή με αυτοκίνητο κι αυτό γιατί οι συμμετέχοντες ήθελαν να αισθάνονται απελευθερωμένοι κάθε λεπτό, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *