Το σημείο G στον άνδρα: Ξέρετε πού βρίσκεται;

Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό.

Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη.

Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο.

H διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική.Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.Αν προτιμάτε μπορεί η κοπέλα σας να αναλάβει να σας διεγείρει.

Χρειάζεται προσοχή για τραυματισμούς αν επιχειρήσετε να ερεθίσετε αυτή την περιοχή και βέβαια να θυμάστε ότι ο ερεθισμός του πρωκτού είναι για πολλές γυναίκες ένα ταμπού όπως και για τους άνδρες και ίσως μια τέτοια τεκτική δεν γίνει αποδεκτή από τη σύντροφό σας.

Πηγη boro

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *