Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου

Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου

Έφυγε στα 62 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Σγόντζου, στα 62 του χρόνια σκόρπισε θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο. Από το μεσημέρι της Κυριακής οπότε κι έγινε γνωστό ότι ο δημοσιογράφος και παραγωγός έφυγε από τη ζωή, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και γνωστοί του ανεβάζουν στα social media το δικό τους «αντίο» για τον χαμό του.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων τον ευχαριστεί για τη βοήθεια του και για το γεγονός ότι εκείνος με τη Νανά Παλαιτσάκη ήταν οι πρώτοι που της άνοιξαν την πόρτα για τον κόσμο του ραδιοφώνου.

«Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;» Αγαπημένε διευθυντουλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου… Γιατί εσύ ήσουν ο πρώτος μαζί με την Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο
SKY-ROCK “Απογειωθείτε». Μου μαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE. Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες. Και γέλια και ξενύχτια στο Camel. Και Rock.Καλό σου ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη Νανά Παλαιτσάκη, η οποία πληροφορήθηκε τον θάνατό του στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής, όπου συμμετέχει.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *