Το σύστημα Argon Transform δίνει smart λειτουργίες σε όλα τα κράνη

Το σύστημα Argon Transform δίνει smart λειτουργίες σε όλα τα κράνη

Whyre/Hand-out

Το σύστημα Argon Transform μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα κράνη της αγοράς, προσφέροντάς τους ένα μεγάλο εύρος smart λειτουργιών.

To kit της Argon Transform έχει στο πακέτο ένα Heads Up Display για προβολή πληροφοριών στα μάτια του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο οδήγησης, υπάρχει μία κάμερα που προβάλλει ό,τι συμβαίνει στο πίσω μέρος, χωρίς να είναι ανάγκη να κοιτά κανείς τους καθρέφτες ή να γυρνά το κεφάλι προς τα πίσω. Εννοείται ότι το Argon Tranform έχει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, ενώ υπάρχει και στο μπροστινό κομμάτι μία κάμερα που φροντίζει για τη λήψη κινούμενης εικόνας για όσους θέλουν να έχουν ζωντανές αναμνήσεις από τις διαδρομές τους με τις μηχανές, ή είναι YouTubers και επιθυμούν να ανεβάζουν τα βίντεο τους στο Διαδίκτυο.

Στο παραπάνω από πλήρες πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνεται ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας, μαζί με οπτική δορυφορική πλοήγηση. Το κόστος για όλα αυτά δεν ξεπερνά τα 399 δολάρια στις ΗΠΑ, αλλά η προσέγγιση του συστήματος αυτού είναι τέτοια που δείχνει ότι δεν χρειάζεται να κατασκευάσει κανείς ένα ογκώδες κράνος με όλα τα συστήματα ενσωματωμένα, αφού είναι εφικτό να προσαρμόζονται όλα τα επιμέρους στοιχεία ανάλογα με τις ανάγκες του αναβάτη.

Όλα τα συστατικά του συστήματος Argon Transform προσαρμόζονται στο κράνος και το κεφάλι του αναβάτη και η απαραίτητη μπαταρία που προσφέρει 8 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας του συστήματος βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος του κράνους. Όλα τα επιμέρους στοιχεία είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη, με την ίδια πιστοποίηση που φέρουν και οι action κάμερες που είναι προορισμένες για χρήση σε συνθήκες ακραίες.

Από πολλές πηγές το συνολικό κόστος για την απόκτηση όλων αυτών των αξεσουάρ, τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά, θεωρείται ως πολύ λογικό, αφού είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το κόστος απόκτησης ενός και μόνο αξεσουάρ που προσδίδει smart ανέσεις σε μία βόλτα με τη μηχανή.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *