Το τερμάτισαν! Ποιοι Έλληνες παρουσιαστές ποζάρουν αγκαλιασμένοι και ημίγυμνοι στο ΚΡΕΒΑΤΙ;;; (ΦΩΤΟ)

9Είναι και οι δύο παρουσιαστές και μάλιστα στο ίδιο κανάλι. Οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι και λατρεύουν τις φάρσες. Χθες το βράδυ ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ποζάροντας αγκαλιά στο κρεβάτι, σχεδόν γυμνοί. Η ανάρτηση της φωτογραφίας του προκάλεσε μια καταιγίδα… γέλιων και σχολίων!

Είναι γνωστό ότι οι παρουσιαστές του Star, Γιώργος Μανίκας και Στέλλιος Χανταμπάκης είναι κολλητοί φίλοι. Είναι εξίσου γνωστό ότι οι δυο τους έχουν χιούμορ και απολαμβάνουν να κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλο. Αυτή τη φορά είπαν να κάνουν μια κοινή πλάκα στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Οι δύο κολλητοί, σύμφωνα με το tlife.gr,ταξίδεψαν στην Πάτρα και αργά το βράδυ έβγαλαν μία φωτογραφία που άναψε… “φωτιές” στο Instagram. Ο Γιώργος Μανίκας και ο Στέλιος Χανταμπάκης, πόζαραν ημίγυμνοι και αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου τους!

“Μια όμορφη βραδιά στην Πάτρα! Επιτέλους μόνοι χωρίς τις γυναίκες μας” έγραψαν οι παρουσιαστές δημοσιεύοντας την επίμαχη φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram, κάνοντας μάλιστα mention και τις συζύγους τους, Έλλη Γελεβεσάκη και Όλγα Πηλιάκη.

Λίγο αργότερα οι δύο φίλοι αποφάσισαν να… σοβαρευτούν και να το “κάψουν” σε γνωστό club της Πάτρας!

 

870

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *