Τρέχει για επιθετικό και όχι μόνο η ΑΕΚ

1Μόλις 25 μέρες απέμειναν για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ και ακόμη παραμένουν ανοιχτές τρεις μεταγραφικές εκκρεμότητες που είχαν χαρακτηριστεί ως προτεραιότητες, αυτές του φορ, του αριστερού μπακ και του εξτρέμ.

Για το λόγο αυτό η εβδομάδα που ξεκινά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και στις τάξεις της «Ένωσης» φιλοδοξούν να φέρει ανακοινώσεις. Είδος… πρώτης ανάγκης είναι η απόκτηση επιθετικού, με τους περιπτώσεις των Ντούγε Τσοπ και Νικολάς Καστίγιο να έχουν ξεχωρίσει. Τόσο ο Κροάτης της Κάλιαρι, όσο και ο Χιλιανός της Κλαμπ Μπριζ έχουν συμβόλαιο και γίνεται προσπάθεια να έρθουν δανεικοί με οψιόν αγοράς.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, έχει γίνει πρόταση στον Χουάν Μανουέλ Ντίας της Ράσινγκ Μοντεβίδεο, αλλά στο προσκήνιο επανήλθε και η λύση του Καρίμ Χαφέζ. Ο 20χρονος Αιγύπτιος, που ανήκει στη Λιρς, είχε έρθει πέρσι στην Ελλάδα για να κλείσει στην ΑΕΚ, αλλά αποχώρησε άπραγος και τότε είχε έρθει ως αντικαταστάτης ο Ντίντακ Βιλά.

Όσον αφορά στον εξτρέμ, ο Πάμπλο Τσαβαρία είναι η πρώτη επιλογή και χθες έγιναν επαφές με την πλευρά του Αργεντινό που μένει ελεύθερος από τη Λανς. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά, που όμως δεν είναι απαγορευτική, ενώ ο 28χρονος άσος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Ligue 1.

Τέλος, η ΑΕΚ πάντα ενδιαφέρεται για την απόκτηση μέσου, καθώς πέραν των Γιόχανσον και Σιμόες δεν υπάρχει άλλη επιλογή και υπάρχει μια ανησυχία από τη στιγμή που ο Πορτογάλος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Το θέμα του Γκόικο Κάτσαρ έχει «παγώσει», αλλά δεν έχει κλείσει.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *