Τρεις ομάδες είδαν τον Καρέλη στο Παναθηναϊκός-SKODA Ξάνθη

1Εκπρόσωποι από Μίλαν, Άγιαξ, Λιλ, Άντερλεχτ, Αταλάντα και Μερσίν βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στις εξέδρες της Λεωφόρου για να δουν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη και να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που έχουν στα υπόψιν τους. Τρεις εξ αυτών ήρθαν για χάρη του Νίκου Καρέλη ενώ δεν αποκλείεται ο 22χρονος επιθετικός των πράσινων με την εμφάνιση που έκανε να το Σάββατο το βράδυ να γυάλισε και σε άλλους συλλόγους.

Χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι των Λιλ, Άντερλεχτ και Αταλάντα βρέθηκαν στο “Απόστολος Νικολαϊδης” στο πλαίσιο παρακολούθησης του νεαρού ποδοσφαιριστή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο νεαρός στράικερ είχε πολύ καλή απόδοση, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και κέρδισε το πέναλτι για το τριφύλλι και σίγουρα ανέβασε τις μετοχές του ενώ δεν αποκλείεται οι άνθρωποι των τριών ομάδων να έρθουν και πάλι στην Αθήνα για να τον τσεκάρουν ξανά και ξανά προκειμένου να κάνουν την κίνηση τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό αν ερχόταν μια καλή πρόταση για τον Καρέλη, πάνω από 3 εκ. ευρώ, θα το συζητούσαν για την παραχώρηση του ενώ το Σάββατο δεν ήταν οι πρώτοι φορά που σκάουτ από ξένες ομάδες τσέκαραν τον Καρέλη καθώς στο παρελθόν έχουν έρθει και εκπρόσωποι από την Τορίνο ενώ είναι στο στόχαστρο και ομάδων από την Γερμανία.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ποιον παίκτη είχαν στο στόχαστρο τους οι άνθρωποι της Μίλαν και του Άγιαξ και αν υπήρχε στο μπλοκάκι τους κάποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ψηλά στη λίστα ο Γουίλσον

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γουίλσον, τον στόπερ της Χαρτς που αποκάλυψαν οι Άγγλοι ότι παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός είναι όντως στην λίστα και μάλιστα αρκετά ψηλά με τους ανθρώπους των πράσινων να τον έχουν δει ήδη δυο φορές ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ένα ακόμα ταξίδι το Σάββατο στις 2 Μαίου και στο ματς της Χαρτς με την Ρέιντζερς στο ντέρμπι της β’ κατηγορίας της Σκωτίας.

Ο Γουίλσον είναι στην λίστα χωρίς ατό να σημαίνει ότι είναι στην πρώτη θέση της αλλά αποτελεί μια εφικτή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό καθώς υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό.

Πηγη sport24

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *