ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Ο ξεπεσμός της Στανίση για λίγα ευρώ – Πως ο Βακάκης εξαγοράζει τραγουδιστές και τους κάνει “κλόουν”; [photos+video]

1Αναστατωθήκαμε και μας “γύρισε” το μυαλό με τη νέα τρισάθλια καμπάνια του Mr Jumbo. Εγκέφαλος, δεν λέω, τα σκάει και κάνει ότι θέλει, όπου θέλει, όπως θέλει. Τα τελευταία χρόνια, “εξαγοράζει” τραγουδιστές που…
διέπρεψαν τις δεκαετίες ’80-’90 και τους κάνει  μέχρι και ψαράδες. Δεν μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε πόσα “τσεπώνουν” οι καλλιτέχνες για να ξεσκίσουν τα τραγούδια τους, αλλά σύντομα θα τα έχουμε τα στοιχεία. Αν αποκαλυφθεί ότι πάνε για 10-15 χιλ. (που είναι το πιθανότερο) θα πέσει το κράξιμο της αρκούδας. Και θα πέφτει πολύ ice bucket challenge κάθε φορά που θα τους βλέπουμε μπροστά μας.

Τελευταίο, εμετικό, τρισάθλιο και αηδιαστικό τηλεοπτικό σποτ, με σκηνές που θα έπρεπε ο κος Λασκαρίδης (πρόεδρος του ΕΣΡ), γνωστός για τις 50αρες που μοιράζει σε μάχιμα ραδιόφωνα και εκπομπές, να επέμβει και να κόψει κ……ς.

Αλλά ποιος ξέρει;
Ίσως δούμε και τον ίδιο σε μελλοντικό σποτάκι να μοιράζει… πρόστιμα και να το διακωμωδεί.
Άλλωστε τα “ευρά” που πέφτουν πάνω (και κάτω) από το τραπέζι είναι πολλά. Πάρα πολλάααα….

Δείτε τι ανακαλύψαμε στην σελίδα στο facebook στα σχόλια όσων είδαν την γυναικάρα με τα κόκκινα να τραγουδάει “Αναστατώνομαι” , αλλά και φωτογραφίες και πλάνα του βίντεο (όσο θα μείνει επάνω) της νέας υπερπαραγωγής.

 

 

 

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *