Τσίπρας: Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων

Φωτογραφία: Twitter

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter, μετά τη συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία. pic.twitter.com/vVozLZdu7T

— Alexis Tsipras (@atsipras) April 6, 2019

Την επισημοποίηση της συμπόρευσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜΑΡ πιστοποίησε και με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος. Μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας».

«Η προγραμματική διακήρυξη αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μας», εξήγησε ο κ. Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε: «Κοινός μας στόχος μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς. pic.twitter.com/VDBxf0C3gw

— Alexis Tsipras (@atsipras) April 6, 2019

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *