Τώρα είναι σίγουροι…

FOOTBALL LEAGUE / ÁÅÊ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓΣτην ΑΕΚ δεν περίμεναν μια ήττα για να διαπιστώσουν τις αδυναμίες που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ. Αδυναμίες που ίσως είχαν «καμουφλαριστεί» από το χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού στη Football League, ήρθαν να εκτεθούν από τον Ηρακλή και πλέον οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για συγκεκριμένες θέσεις και την ανάγκη ποιοτικών προσθηκών σε αυτές, πλέον εξαφανίστηκαν. Άλλωστε αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν, όπως δηλώνουν, να κάνουν πρωταθλητισμό από την πρώτη χρονιά επιστροφής τους στη Super League, δεν χωράνε… πειραματισμοί.

Είναι, λοιπόν, πλέον ξεκάθαρο πως η «Ένωση» θα κινηθεί για πέντε ενδεκαδάτους παίκτες. Έναν τερματοφύλακα, καθώς ο Ανέστης έχει επιδείξει αστάθεια σε πολλά παιχνίδια. Έναν αριστερό μπακ, καθώς κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Σοϊλέδη, έναν στόπερ που θα πλαισιώσει τον Κολοβέτσιο ο οποίος παραδόξως δεν χρησιμοποιήθηκε στο «Καυταντζόγλειο». Έναν δεξιό χαφ που θα έχει πιο σταθερή παρουσία από τον Πλατέλλα. Κι έναν σέντερ φορ που θα δίνει τη σιγουριά του γκολ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ για να αποτελεί εναλλακτική επιλογή του Μπακάκη μιας και ο Γεωργέας θα αποσυρθεί, ενώ πιθανώς να γίνει κίνηση για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό.

Στόχοι έχουν εντοπιστεί στις περισσότερες θέσεις και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει τις αναζητήσεις του, καθώς σήμερα ή αύριο θα πετάξει για το εξωτερικό, έχοντας στην ατζέντα του για το προσεχές διάστημα ταξίδια σε Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

Σιγή και ηρεμία

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκανε ομιλία χθες στους ποδοσφαιριστές του, πράγμα που συνηθίζει στις προπονήσεις μετά τους αγώνες. Μάλιστα επέλεξε να δώσει ρεπό για την Τρίτη, πράγμα που επίσης δεν κάνει συνήθως. Είναι σαφές πως ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να ηρεμήσουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές του, ίσως και ο ίδιος, προτού αναλύσει τι έφταιξε για την κακή εικόνα με τον Ηρακλή. Στην προπόνηση της Τετάρτης, όπου θα και θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με την Παναχαϊκή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, αναμένεται να κάνει ομιλία.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *