ΥΠΕΞ: Ανησυχία για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ιδιαίτερη ανησυχία για την απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Αλβανίας να απορρίψει την υποψηφιότητα του Προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας, κ. Μπελέρη, για το αξίωμα του δημάρχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, εκφράζει το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η απόφαση αυτή δεν έχει νομικό έρεισμα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τους εκπροσώπους της μειονότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Αλβανίας, που απαρτίζεται από εκπροσώπους των αλβανικών κομμάτων, να απορρίψει την υποψηφιότητα του Προέδρου της Ομόνοιας Χειμάρρας κ. Μπελέρη για το αξίωμα του δημάρχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η απόφαση αυτή δεν έχει νομικό έρεισμα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τους εκπροσώπους της μειονότητας».

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *