Φήμη-βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Μπέζος θέλει τους Νικς!

Φήμη-βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Μπέζος θέλει τους Νικς!

Ετοιμος να διαπραγματευθεί την πώληση των Νιου Γιορκ Νικς είναι ο εκκεντρικός Τζέιμς Ντόλαν, με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, τον Τζεφ Μπέζος, να ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ιστορικό οργανισμό.

Μια φήμη που, αν ισχύει, θα βάλει φωτιά στο ΝΒΑ και την Ανατολική Περιφέρεια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη ενδιαφέρεται να αγοράσει τους Νικς, έχει μάλιστα έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον ιδιοκτήτη τους και εκείνος είναι διατεθειμένος τουλάχιστον να διαπραγματευθεί μαζί του για την πώληση της θρυλικής ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ο Τζεφ Μπέζος, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια (!) χάρη κυρίως στην Amazon που είναι το σημαντικότερο επίτευγμά του, έχει μιλήσει πριν από αρκετούς μήνες με τον Τζέιμς Ντόλαν, τον οποίο ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του. Λέγεται πως ο Μπέζος είναι έτοιμος να πληρώσει ακόμη και πέντε δισεκατομμύρια δολάρια για να πάρει τους Νικς, η αξία των οποίων αγγίζει αυτή τη στιγμή τα τέσσερια δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο παλαίμαχος της ομάδας της Νέας Υόρκης, Τσαρλς Όουκλι, ο οποίος έχει ανοιχτή "βεντέτα" με τον Τζέιμς Ντόλαν που του έχει επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, υποστήριξε στο Ringer πως ο Μπέζος είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το μεγάλο deal, ακόμη και αν χρειαστεί να προχωρήσει μόνος του!

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν οι Νικς αλλάξουν χέρια και μπουν σε μια νέα εποχή χωρίς τον ιδιότροπο και εκκεντρικό Τζέιμς Ντόλαν στην κεφαλή τους, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνουν προσπάθεια για να χωρέσουν άμεσα στην ελίτ του ΝΒΑ. Ούτως ή άλλως το καλοκαίρι θα διεκδικήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ και τον Κέβιν Ντουράντ, θα έχουν ένα pick στην πρώτη πεντάδα του 2019 NBA Draft και θα μπορούν να ονειρεύονται πως θα γίνουν ξανά ανταγωνιστικοί.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *