Φενέρμπαχτσε: Σενάριο από την Τουρκία για συμφωνία με Κορκμάζ

Φενέρμπαχτσε: Σενάριο από την Τουρκία για συμφωνία με Κορκμάζ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώσει την απόκτηση του Φουρκάν Κορκμάζ!

Με την απώλεια του τουρκικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τη Φενέρμπαχτσε και πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά ενόψει της σεζόν 2019/20. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, μία από τις πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινωθεί είναι αυτή του Φουρκάν Κορκμάζ!

Ο 21χρονος Τούρκος γκαρντ βρίσκεται στους Σίξερς από το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον. Σε δύο χρόνια έχει παίξει 62 ματς regular season (7 ως βασικός) με μέσο όρο 4.9 πόντους και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Δεν έχει βγει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ και δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το ταλέντο του Κορκμάζ είναι δεδομένο κι αν τελικά το σενάριο επαληθευτεί, η Φενέρ θα δυναμώσει σημαντικά. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η συμφωνία είναι δεδομένη και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, που θα ανοίξει και η αγορά στο ΝΒΑ (σ.σ. η Free Agency ανοίγει στις 30/06).

(AP Photo/Chris Szagola)

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *