Φερέιρα: “Μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει για μένα”

Φερέιρα: "Μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει για μένα"

Ο Aμπέλ Φερέιρα μιλώντας στο PAOK TV ξεκαθάρισε ότι δεν τέθηκε ποτέ για αυτόν θέμα αποχώρησης για τη Σπόρτινγκ και υποστήριξε με νόημα ότι το πρωτάθλημα δεν κατακτάται από την τέταρτη αγωνιστική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι στη ομάδα στο 200%. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ: "Οφείλω να πω ότι τις τελευταίες 15 ημέρες οι παίκτες έχουν δείξει τεράστια προσπάθεια στις προπονήσεις γιατί θέλουν να συνεχίσουν να είναι στην πρώτη θέση και να νικούν. Το πνεύμα συναγωνισμού και το ομαδικό πνεύμα έχουν συμβάλλει πολύ σε αυτό. Είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα, γιατί θέλουμε να μαζέψουμε άλλους τρεις βαθμούς και να τους προσθέσουμε στους 10 που ήδη έχουμε".

Για την πρόταση της Σπόρτινγκ: "Γνωρίζω ότι πολύς κόσμος δεν με ξέρει προσωπικά, αλλά όταν υπογράφω ένα συμβόλαιο το κάνω ψυχή τε και σώματι. Είμαι στην ομάδα στο 200%. Όταν δέχθηκα την πρόταση ήξερα ότι η αποστολή μου θα ήταν δύσκολη εξαιτίας όσων πέτυχε η ομάδα πέρσι.

Ωστόσο, μου αρέσουν τέτοιου είδους προκλήσεις, μου αρέσει ο σύλλογος, μου αρέσει η «τρέλα» των φιλάθλων μας κι αυτά θα μας κάνουν καλύτερους ως ομάδα, αλλά και εμένα ως προπονητή. Είμαι στον σύλλογο στο 200% μου για να έχει η ομάδα επιτυχίες. Γνωρίζουμε όλοι, ωστόσο, ότι στη διάρκεια της διαδρομής μας πάντα θα βρεθούν εμπόδια. Τότε θα πρέπει όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι να βρούμε τρόπους να τα ξεπεράσουμε.

Στο μυαλό όλων είναι μόνο το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος ζει τα πάντα με έντονα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν στέφθηκε πρωταθλητής στην 4η αγωνιστική. Ξέρουμε αυτό που θέλουμε όπως και ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Σε ένα πρωτάθλημα που από φέτος θα έχει την ιδιαιτερότητα των playoffs πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, συγκεντρωμένοι στο έργο μας, προετοιμάζοντας τον επόμενο αγώνα, περιμένοντας τους τραυματίες που μπαίνουν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας και έτσι όλοι μαζί θα είμαστε πιο ενωμένοι.

Όπως είπα και στην αρχή για εμένα ποτέ δεν τέθηκε θέμα, μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει για εμένα, για αυτό και υπέγραψα συμβόλαιο τριών χρόνων και δεν θα υπήρχε καμία λογική μετά από 2,5 μήνες να αλλάξει αυτό. Όλοι μαζί σίγουρα θα είμαστε πιο δυνατοί. Λατρεύω το άσπρο και το μαύρο, είναι τα αγαπημένα μου χρώματα, αυτό είναι μια αλήθεια".

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *