Φουλ για Σάντσεθ!

1Θέμα ημερών είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι «πράσινοι» θα έχουν ντύσει στα πράσινα στόπερ. Το βάρος έχει πέσει στον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι και το φαβορί για να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες 2-3 μέρες, οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας με τον 29χρονο είναι σε προχωρημένο επίπεδο και οι πιθανότητες είναι υπέρ της μεταγραφής!

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες από την Ισπανία, η Εσπανιόλ αποσύρεται από το «παιχνίδι» κι αυτό γιατί δεν δίνει τα χρήματα, που ζητάει ο παίκτης. Από την άλλη, η Μπεσίκτας έχει κάνει τη δική της πρόταση, αλλά αυτή του «τριφυλλιού» είναι πιο υψηλή και φαίνεται πως ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα έχουμε «γάμο» και ο Σάντσεθ θα είναι ο επόμενος βασικός στόπερ του Παναθηναϊκού. Όπως και να’ χει, μέσα στην εβδομάδα, το αργότερο μέχρι την Κυριακή, το θέμα θα έχει τελειώσει, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει ο κεντρικός αμυντικός να είναι από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *